4 Comments

  1. can't you just do a dry ice extraction with a micron bag to get a kief like material or will this not work like mmj when you get kief ? if so what will you get in return if you dry ice cbd plant/hemp stalk?

  2. Ik maak THC en CBD olie zelf, volgens de Simpson methode. Dat doe ik, sinds de kanker van mijn oma. Het bleek toen erg lastig, aan THC olie te komen of tegen absurde prijzen. De overheid zou het daarom meer toegankelijk moeten maken…
    Zelf gebruik ik het voor mijn slaapproblemen en mijn partner voor de spierziekte. Het is goed tegen vele ziektes en gewoon plantaardig!
    Mocht u ook niet aan de THC of CBD olie kunnen komen, kunt u altijd mailen: michelentiny@home.nl . wellicht dat ik u kan helpen ermee

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*